Zoekmachine positionering is al heel belangrijk en wordt steeds belangrijker. In 2018 maakt namelijk 96,5% van de Nederlanders van 12 jaar en ouder gebruik van internet, 86% hiervan is dagelijks online en 6% van de Nederlanders ouder dan 12 jaar hebben nog nooit gebruik gemaakt van internet. We kunnen dus wel concluderen dat vrijwel iedereen gebruik maakt van google.
Deze cijfers zijn bekent gemaakt door Centraal Bureau voor de statistieken.

Maar wat houdt zoekmachine positionering nou eigenlijk in?

Zoekmachine positionering

We leggen het je graag uit

Wat is zoekmachine postionering

Zoekmachines werken met een algoritme; zo worden de posities van websites bepaald. Er zijn veel factoren waar een website op wordt beoordeeld en als je zorgt dat je website binnen de richtlijnen blijft, dan kan je jouw website hoger positioneren in zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing.

Je website wordt gescand en er wordt onderanderen gekeken naar de techniek, content en autoriteit. Het is heel belangrijk dat de basis goed staat en daar helpen we je graag bij! Allione Media kan je techniek, autoriteit en content verbeteren en zorgen voor een betere zoekmachine positionering, zodat jouw klanten niet bij de concurrent, maar bij jouw terecht komen. 

WAAROM ZOEKMACHINE POSITIONERING INZETTEN VOOR JOUW BEDRIJF?

Zoekmachine positionering is een hele krachtige marketing tool en wordt ook wel SEO genoemd: Search engine optimization. Het zorgt voor meer / kwalitatief betere bezoekers op je website en levert je veel nieuwe kansen op. Hoe eerder jouw website vindbaar is, hoe eerder jouw potentiële klanten je kunnen vinden. Denk maar eens na over je eigen zoekgedrag als je op zoek gaat in de zoekmachines. Klik je dan op een website die bij de eerste resultaten staat of ga je door naar de derde pagina? Tuurlijk kijk je tussen de eerste resultaten en als je het echt niet kan vinden kijk je pas verder. Kortom met een goede positionering in zoekmachines word je eerste keus inplaats van laatste keus.

Wat zijn jouw groeiambities?

Het inzetten van zoekmachine positionering in zoekmachines is nog lang niet zo makkelijk

POSITIONERING ZOEKMACHINES: HOE ZET IK HET IN?

Het is belangrijk om een goede strategie te bepalen, te kijken waar jouw klanten op zoeken en welke combinaties er worden ingevuld in de zoekbalk. Wij van Allinone Media maken eerst een gedegen plan voordat wij gaan optimaliseren. Wij maken een keyword analyse, een concurrentie analyse en beoordelen je website op de belangrijkste vlakken. Nadat we ‘door goede research’ een plan van aanpak hebben ontwikkeld; kunnen we gaan optimaliseren en zorgen we dat je website binnen de richtlijnen van de zoekmachines blijft.

Zoekmachines veranderen namelijk regelmatig het algoritme. Doordat we werken met tools om alle resultaten te meten ben je altijd op de hoogte van je online vindbaarheid en het online resultaat!

Enthousiast geworden?

Wij werken volgens een vast stappenplan

Onze werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast stappenplan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Met dit stappenplan kunnen wij transparant werken en zorgen voor online meer succes!

Stap

1

Kennismaking

Wij komen vrijblijvend langs om kennis te maken met je bedrijf. Zo krijgen we een gevoel bij jouw organisatie, kunnen wij ons beter inleven en een goed advies geven.

Stap

2

Strategie bepalen

Zodra we weten welke visie en groeiambities je hebt kunnen we gaan kijken naar de mogelijkheden. We stemmen dit volledig af op jouw bedrijf en ambities.

Stap

3

Implementeren

Als de strategie akkoord is gaan we alles implementeren. Bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe teksten, schrijven van blogs of het adverteren op Social Media.

Stap

4

Monitoring

Zodra alles is geïmplementeerd houden we alles nou in de gaten, zodat we bij kunnen sturen waar nodig. Wij doen dit de gehele dienstverlening voor optimaal resultaat.

WAAROM ALLINONE MEDIA INSCHAKELEN VOOR JE ZOEKMACHINE MARKETING?

Een marketingmix zorgt voor een grotere kans op conversie. Door niet alleen in te zetten op het positioneren van je website met zoekmachine marketing; zorg je dat je jouw klanten ook bereikt op andere kanalen en daardoor ‘onbewust door vaker gezien te worden’ meer vertrouwen creëert.

Bij ons ben je geen nummer en willen wij jouw bedrijf laten groeien, zodat wij mee kunnen groeien.

OOK JOUW BEDRIJF NAAR HET VOLGENDE ONLINE LEVEL TILLEN?

Klanten over allinone media

Succesverhalen

Goed bedrijf, komt afspraken na. Ook perfect geregeld met betrekking tot contact/ meedenken/ creatief zijn. Kortom, we zijn zeer tevreden en zullen ook zeker komend jaar weer gebruik maken van jullie diensten!

Verstijlen hekwerken

Roger Verstijlen

Verstijlen hekwerken

Zeer goed advies en begeleiding. Door Allinone Media hebben wij onze marketing naar een hoger niveau kunnen tillen. De communicatie is duidelijk en de ondersteuning is top.

Perfect Alles geregeld

Allinone Media is erg begaan met de klant en luistert echt naar de wensen.
Ze hebben ons perfect geholpen met het vernieuwen van onze webshop.

Zeker aan te raden

youri

Youri Hoppenbrouwers

Top Culture Clothing

Gratis SEO Check

Ontvang de gratis seo scan.

Vraag in 4 stappen uw gratis SEO check aan.

Hoger komen in Google?

Laat je gegevens achter en ontvang onze Whitepaper direct Gratis in je mailbox!