Allinone Media zorgt voor:

Topposities in Google

Een proactieve werkhouding

Altijd inzicht in de resultaten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoekmachine positionering

Zoekmachine positionering is al heel belangrijk en wordt steeds belangrijker. In 2018 maakt namelijk 96,5% van de Nederlanders van 12 jaar en ouder gebruik van internet, 86% hiervan is dagelijks online en 6% van de Nederlanders ouder dan 12 jaar hebben nog nooit gebruik gemaakt van internet. We kunnen dus wel concluderen dat vrijwel iedereen gebruik maakt van google.
Deze cijfers zijn bekent gemaakt door Centraal Bureau voor de statistieken.

Maar wat houdt zoekmachine positionering nou eigenlijk in?

zoekmachine positionering

Wat is zoekmachine positionering?

Zoekmachines werken met een algoritme; zo worden de posities van websites bepaald. Er zijn veel factoren waar een website op wordt beoordeeld en als je zorgt dat je website binnen de richtlijnen blijft, dan kan je jouw website hoger positioneren in zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Je website wordt gescand en er wordt onderanderen gekeken naar de techniek, content en autoriteit. Het is heel belangrijk dat de basis goed staat en daar helpen we je graag bij! Allione Media kan je techniek, autoriteit en content verbeteren en zorgen voor een betere zoekmachine positionering, zodat jouw klanten niet bij de concurrent, maar bij jouw terecht komen. 

Hoger komen in Google?

Wij hebben voor veel bedrijven op een korte termijn de positionering in zoekmachines verbeterd en topposities behaald. Weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op!

  *We komen zo snel mogelijk in contact.

  Wij kijken graag welke kansen wij zien om online je rendement te verhogen.

  Het is belangrijk om voor iedere branche of markt anders om te gaan met online marketing. We hebben namelijk allemaal een andere doelgroep en ieder bedrijf werkt anders. Ook heeft iedere branche een andere concurrentiegraad en dat is wel belangrijk om op in te spelen voor een juiste zoekmachine positionering. Waarom Allinone Media inschakelen om je online rendement te verhogen?

  • Wij zorgen voor topposities in Google
  • Besparen je tijd en ontzorgen je
  • Één aanspreek punt voor al je online marketing
  • Wij zorgen voor resultaat
  zoekmachine positionering

  Waarom zoekmachine positionering inzetten voor jouw bedrijf?

  Zoekmachine positionering is een hele krachtige marketing tool en wordt ook wel SEO genoemd: Search engine optimization. Het zorgt voor meer / kwalitatief betere bezoekers op je website en levert je veel nieuwe kansen op. Hoe eerder jouw website vindbaar is, hoe eerder jouw potentiële klanten je kunnen vinden. Denk maar eens na over je eigen zoekgedrag als je op zoek gaat in de zoekmachines. Klik je dan op een website die bij de eerste resultaten staat of ga je door naar de derde pagina? Tuurlijk kijk je tussen de eerste resultaten en als je het echt niet kan vinden kijk je pas verder. Kortom met een goede positionering in zoekmachines word je eerste keus inplaats van laatste keus.

  Positionering zoekmachines: hoe zet ik het in?

  Het inzetten van een goede positionering in zoekmachines is lang nog niet zo makkelijk. Waar moet je bijvoorbeeld op letten?

  Het is belangrijk om een goede strategie te bepalen, te kijken waar jouw klanten op zoeken en welke combinaties er worden ingevuld in de zoekbalk. Wij van Allinone Media maken eerst een gedegen plan voordat wij gaan optimaliseren. Wij maken een keyword analyse, een concurrentie analyse en beoordelen je website op de belangrijkste vlakken. Nadat we ‘door goede research’ een plan van aanpak hebben ontwikkeld; kunnen we gaan optimaliseren en zorgen we dat je website binnen de richtlijnen van de zoekmachines blijft. Zoekmachines veranderen namelijk regelmatig het algoritme. Doordat we werken met tools om alle resultaten te meten ben je altijd op de hoogte van je online vindbaarheid en het online resultaat!

  zoekmachine positionering

  Wat zijn jouw groeiambities?

  Wij kijken graag naar de mogelijkheden

  Onze werkwijze

  Ons online marketing bureau werkt volgens een vast stappenplan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Met dit stappenplan kunnen wij transparant werken en zorgen wij voor online succes!

  Keyword Analyse

  Met deze analyse kijken we naar de mogelijkheden. We houden onderanderen rekening met concurrentie, zoekvolume en ‘indien gewenst’ lokale vindbaarheid.

  Schrijven teksten

  Wij schrijven de teksten Google vriendelijk en in de schrijfstijl die jullie gebruiken. Vervolgens zijn er twee feedback rondes voor het optimale resultaat.

  Plaatsen teksten

  Als de teksten akkoord zijn maken we pagina’s conversie gericht en plaatsen hier de teksten op. Zodra het online staat houden we deze pagina’s binnen de richtlijnen.

  Monitoring

  We houden de posities wekelijks in de gaten om zo bij te kunnen sturen waar het nodig is. Indien noodzakelijk adviseren bij om linkbuilding in te zetten voor het optimale resultaat.

  Wij gebruiken meerdere tools om de resultaten te meten

  Doordat wij gebruik maken van meerdere tools kunnen wij heel goed laten zien wat de resultaten zijn. Wij zijn een resultaat gedreven online marketing bureau en gaan voor goud. Je weet wat ze zeggen meten is weten en daardoor kan je het beste bijsturen waar nodig.

  Wij maken gebruik van:

  • Analytics
  • Google data studio
  • Google search console

  Hebben wij je interesse gewekt?

  Ons online marketing bureau gaat voor goud! Hoe zit dat bij jullie bedrijf?

  Klanten over Allinone Media

  • Het is met Allinone Media prettig communiceren.
   Voor ons bedrijf was het nodig een nieuwe website te laten maken.

   De website is vernieuwd en de communicatie was zeer prettig. Tijdens de bouw heb ik kunnen meekijken en werd er ‘waar nodig’ aanpassingen gedaan. Ook is de vindbaarheid onder de loop genomen en nu sta ik ‘in een zeer korte tijd’ met wrap bedrijf bovenaan in google.

   De eerste aanmeldingen via mijn site zijn binnen en ik zal Allinone Media dan ook zeker aanraden.

   Dennis Staaij
   Signwrap
  • Allinone Media is erg begaan met de klant en luistert echt naar de wensen.
   Ze hebben ons perfect geholpen met het vernieuwen van onze webshop.

   Zeker aan te raden

   Youri Hoppenbrouwers
   TOP CULTURE CLOTHING
  • Allinone Media is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij werken nu een korte tijd samen en ik zie de posities in Google Stijgen. Wij staan nu met alle zoektermen op de eerste pagina en met een paar zoektermen in de top 3. Wij hebben gekozen om klein te beginnen en zijn begonnen met een kleiner pakket . Nu wij weten dat het ook echt zorg voor een betere vindbaarheid en nu wij de eerste nieuwe klanten hebben ontvangen via de website; gaan wij meer investeren om nog betere resultaten te behalen.

   Kort samengevat: Allinone Media geeft een goed en eerlijk advies, de prijs kwaliteit verhouden is uitstekend, wij krijgen ieder kwartaal een overzicht van de resultaten en we hebben de eerste nieuwe klanten mogen ontvangen.
   Een aanrader dus!

   Murat
   Zoom Optiek

  Heb je vragen over onze dienstverlening?

  Neem gerust contact met ons op

  Wij kijken graag met je mee welke mogelijkheden we zien en welke kansen er zijn. Vervolgens leggen wij het ‘tijdens een gratis adviesgesprek’ zo uit dat je ook begrijpt wat we doen en wat er nodig is om meer rendement te halen uit je online kanalen.

  Wacht niet langer, neem contact met ons op en laat vandaag het begin zijn van jouw online succes!