Een maatwerk WordPress website laten maken?

Wat kun je van Allinone Media verwachten?

Een WordPress website laten maken heb je niet zomaar even gedaan. Je website is namelijk het onlinevisitekaartje van je bedrijf en je website wordt vaak gebruikt als eerste kennismaking. Daarbij weet iedereen dat de eerste indruk cruciaal is voor een eventueel vervolg. Dus heeft jouw website de juiste uitstraling passend bij jouw bedrijf? Dan trek je daarmee ook de juiste doelgroep aan!

Buiten dat je een WordPress website wilt laten maken die past bij de uitstraling van jouw bedrijf, wil je ook dat je website conversie gericht is gebouwd en optimaal functioneert. Daarbij is het belangrijk dat de techniek achter de website goed is geregeld!

Wordpress website laten maken

een aantal voorbeelden van onze wordpress websites

zoekmachine marketing bureau

Wat wordt het doel van de website?

Het is handig altijd eerst jezelf af te vragen waarvoor je jouw website wil gaan laten maken. Zo heb je een duidelijk beeld voor jezelf, maar zo kan ook de webdesigner mee denken over eventueel handige koppelingen of plug-ins.

Ben je nou helemaal niet thuis in de onlinewereld, dan kan je altijd een kennismakingsgesprek aanvragen. Deze kennismaking is vrijblijvend en je zit nergens aan gebonden, maar zo weet je wel welke mogelijkheden er zijn en wat voor koste plaatje hieraan hangt.

Een WordPress website laten maken doe je dus altijd met een doel. Wij hebben een aantal mogelijke doelen voor op een rijtje gezet:

  • Beter gevonden worden in de zoekmachines zoals Google
  • Een grotere kans op Conversie
  • Jouw bedrijf goed online profileren
  • Een nieuwe website laten maken omdat de huidige verouderd is
  • Een nieuwe huisstijl/logo

Waarom wij een website maken in WordPress?

Er zijn heel veel mogelijke systemen om een website in te laten maken zoals Wix of Joomla.

Dit werkt prima als je voor je hobby wat bij klust en niet het vermogen hebt om een professionele WordPress website te laten maken.

Buiten dat je met deze systemen minder mogelijkheden hebt, zijn ze ook niet zoekmachine vriendelijk. Een WordPress website is dat wel en omdat merendeels van de websites hierin gebouwd worden, wordt er veel geïnnoveerd en ontwikkeld waardoor er steeds meer mogelijk is.   

Een heel groot bijkomend voordeel is dat een WordPress website heel gebruiksvriendelijk is en daardoor kan je jouw website ‘na oplevering door de webbouwer’ makkelijk zelf blijven beheren en aanpassen. Dat is makkelijk, maar vooral goed voor de portemonnee aangezien je niet voor iedere aanpassing de webbouwer hoeft te bellen of te mailen!

We leggen het je graag uit

Een WordPress website laten maken door Allinone Media

website laten maken

WAAROM EEN WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN DOOR ALLINONE MEDIA?

Toe aan een nieuwe website?

Een mobiel vriendelijke website is belangrijk

Ken jij nog iemand die niet in het bezit is van een mobiel of een tablet? Nee? Nou wij ook niet. Het is dus belangrijk dat jouw nieuwe website er op ieder apparaat goed uit ziet.

Vaak verschilt het wel per branche en doelgroep of jouw website veel via mobiele telefoon of nog steeds via een desktop wordt bezocht ‘dit is iets wat je altijd kan meten door gebruik te maken van meetinstrumenten voor je website zoals Analytics’, maar of er nu veel of weinig gebruik wordt gemaakt van de mobiele telefoon; het blijft wel belangrijk! Het is namelijk één van de belangrijkere parameters waar Google jouw website op beoordeeld!

Allinone Media maakt mobiel vriendelijke websites waar je weer een tijdje meer vooruit kan!

Stockfoto's of eigen foto's gebruiken bij het laten maken van een website

Stockfoto’s zijn rechte vrije foto’s en kan je online vinden. Er zijn een aantal sites waar je deze foto’s gratis van kan downloaden zoals:

Mocht je hier geen goede afbeeldingen in kunnen vinden, dan kan je altijd nog kijken op shutterstock. Dit is wel een betaalde site, maar ze hebben meer keuze en daardoor kan je eerder vinden waar je naar opzoek bent.

Uiteraard raden wij aan om een fotograaf te laten komen en eigen foto’s te gebruiken. Zo weet je zeker dat jouw concurrent niet dezelfde foto’s gebruikt en het maakt het veel persoonlijker!

Hoger komen in google? (SEO)

Als je een mooie nieuwe website laat maken wil je natuurlijk ook dat deze gezien en gevonden wordt. Niet alleen door bestaande klanten, maar natuurlijk ook door potentiele nieuwe klanten.

Bijna iedereen maakt gebruik van het internet en de zoekmachines.

Voor veel bedrijven is het daarom belangrijk dat ze goed gevonden worden in de zoekmachines, alleen is het niet zo dat je direct hoog scoort in Google als je een nieuwe professionele website hebt laten maken. Daarvoor heb je zoekmachine marketing en linkbuilding nodig.

Doordat wij een Full service online marketing bureau zijn en daardoor weten welke pijlers belangrijk zijn; leggen wij met de bouw van een nieuwe website gelijk een goede fundering. Wij houden bijvoorbeeld rekening met een goede sitestructuur, bouwen mobielvriendelijk en zorgen voor een goede laadsnelheid. Dit zijn allemaal belangrijke pijlers die bijdragen aan een hogere positie in Google!

Waarom een goede hosting belangrijk is?

Iedereen die een website wil, heeft een hosting partij nodig! Vrijwel niemand verdiept zich in deze materie en daardoor ontstaan er regelmatig problemen met de website en de hosting. Het is voor niet-techneuten ook niet echt het meest interessante onderdeel, maar waarom is het dan zo belangrijk dat je een goede partij hiervoor vindt?

  1. Je hosting zorgt voor een groot gedeelte voor een goede laadsnelheid
  2. Een goede hosting partij zorgt altijd voor een recente back-up van je website
  3. Een goede hosting partij zorgt ervoor dat de plug-ins van je website automatisch worden geüpdatet waardoor je het risico op een hack gigantisch verkleint!

Wil je meer redenen lees dan zeker is dit artikel: Waarom goede hosting belangrijker is dan u denkt

Ben je benieuwd hoe het met jou hosting gesteld is? Wij kijken graag of jouw hosting voldoet! 

Hoe belangrijk is de laadsnelheid van de website?

Tegenwoordig is iedereen ongeduldig. Of het nou in het verkeer is of dat iemand in Google aan het zoeken is naar een product of dienst. Krijg je nou een bezoeker op je website en je website doet er lang over om te laden, dan heb je een grote kans op een hoog bouncepercentage. Dan duurt het te lang en zijn je potentiële klanten ook zo weer weg zonder een aankoop te doen of contact op te nemen.

Hoe zorg je voor een snelle site?

Het begint ‘zoals hierboven al eerder aangegeven’ bij een goede hosting partij. Daarnaast is het ook belangrijk gecomprimeerde afbeeldingen te gebruiken en zo min mogelijk plug-ins te gebruiken die veel ruimte in beslag nemen.

In een standaard thema worden veel features verwerkt, zodat het thema voor veel branches gebruikt kan worden met veel functionaliteiten erin verwerkt. Deze functionaliteiten ga je nooit allemaal gebruiken en zorgt voor een veel grotere site waardoor het langer duurt voordat je site is geladen.

Allinone Media bouwt een website altijd volledig op in een zo kaal mogelijk thema. Zo wordt er geen ruimte gebruikt die je zelf nooit gaat gebruiken.

Waarom een WordPress website op maat?

Met een website profileer je jouw bedrijf online. Zoals hierboven al eerder benoemd is dit jou online visitekaartje waar de potentiele klanten voor het eerst in contact komen met jouw bedrijf. Straalt jouw website nou niet goed uit wat jullie visie is of waar jullie bedrijf voor staat, dan heb je een grote kans dat je website niet de juiste doelgroep aantrekt en daardoor alleen maar heel veel tijd gaat kosten. Daarom is het essentieel een website op maat te laten maken, zodat deze perfect aansluit bij jullie bedrijf.

Buiten de uitstraling is het ook zo dat als je een website in een thema laat maken; dat er veel functionaliteiten in zitten die je niet allemaal gaat gebruiken, maar wel je website zwaar beladen. Dat is niet goed voor de laadsnelheid en daardoor ook niet goed voor de vindbaarheid van je website.

Dat is de reden dat wij altijd adviseren om een WordPress website op maat te laten maken.

Wil je weten hoe een website gebouwd door Allinone Media eruit zien? Bekijk dan gerust eens een deel van ons werk op de portfolio pagina.

Hoeveel gaat een website laten maken kosten?

De kosten van het laten maken van een website zijn heel verschillend. Het ligt namelijk aan de hoeveelheid pagina’s, of je speciale koppelingen geïmplementeerd wil hebben in je website, of je een webshop wil waarbij de producten en variaties volledig moeten worden ingevuld etc!

Je vindt op internet heel veel bedrijven die het voor bijna niks aanbieden en daar mag je dan ook echt niet te veel van verwachten. Je krijgt dan een site opgeleverd die in een zwaar thema gebouwd wordt, niet mobiel vriendelijk wordt opgeleverd of een website waar je niet heel lang mee vooruit kan. Een thema website wordt zo gemaakt dat veel branches hier gebruik van kunnen maken met veel functionaliteiten. Veel van deze functionaliteiten ga je niet gebruiken, maar zorgen wel dat je website zwaar wordt beladen .

Allinone Media bouwt alles in een kaal thema, zodat er geen functionaliteiten op komen te zitten die je niet gebruikt. Als we het dan gaan hebben over een degelijke prijs, dan moet je denken aan een bedrag vanaf € 1200,- voor een website met +- 5 pagina’s, AVG proof, een contactformulier, een uitstekende laadsnelheid en volledig op maat gemaakt.

Dat klinkt goed hé?

Bekijk onze website pakketten of plan een kennismakingsgesprek in met één van onze adviseurs en laten we jouw droom website bouwen!

Een website laten maken; wat is hiervan de oplevertijd?

Hoe lang het duurt om een website op te leveren ligt aan de grote van de website, de hoeveelheid feedback en hoe snel er wordt gereageerd op het mail contact.

Als je ergens online tegen komt dat je nieuwe website binnen een paar dagen klaar is, dan kan je er wel vanuit gaan dat het een hele simpele en gekopieerde website is. Goed werk kost nou eenmaal tijd.

Hou er dan ook rekening mee dat de realisatie van de eerste pagina 1 a 2 weken duurt en dat een volledige site opgeleverd kan worden binnen 1 a 2 maanden. Dan weet je ook zeker dat je maatwerk geleverd krijgt en hier lang mee vooruit kan!

Stappenplan website laten maken

Als we je interesse hebben gewekt en je wilt Allinone Media webdesign jouw nieuwe website laten maken, dan leg ik je graag uit wat onze werkwijze is. Wij werken met een vast stappenplan zodat je weet waar je aan toe bent. Zo bouwen we samen je website en zo weten we voor 100% zeker dat je website volledig naar smaak wordt opgeleverd. Dit komt omdat we bij iedere stap je mening vragen en aanpassen waar nodig.

Stap

1

Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek komen we langs om kennis te maken. Door een kijkje te kunnen nemen krijgen we een goed beeld van jullie bedrijf. Zoals al eerder benoemd moet de website jouw bedrijf zo goed mogelijk online vertalen. Daarnaast moet hij aantrekkelijk zijn voor jullie doelgroep en jullie kernwaarden uitdragen.

Tijdens dit gesprek kunnen we ook de wensen bespreken, zodat we vervolgens een offerte kunnen uitbrengen.

Stap

2

aanleveren content

Zodra we akkoord hebben gekregen op de offerte kunnen we gaan bouwen, maar voordat we kunnen gaan bouwen hebben we beeldmateriaal en content nodig. We adviseren altijd om eigen beeldmateriaal te gebruiken en als je dit nog niet hebt om een fotograaf foto’s te laten maken. Mocht je hier geen tijd voor hebben of geen behoefte aan hebben, dan is er altijd een mogelijkheid om gebruikt te maken van stockfoto’s.

Weten waar je stockfoto’s kan vinden klik hier.

Stap

3

Maken testomgeving

Vervolgens gaan we aan de slag met de aangeleverde foto’s/content en maken we een testomgeving. Zo kan de huidige site live blijven staan en kan je de vorderingen volgen.

Stap

4

Feedback ronde

Zodra er één pagina is gerealiseerd geven we je de mogelijkheid om feedback te geven. We vragen je dan ook om met een kritisch oog naar de pagina te kijken. Het gaat tenslotte wel over de online uiting van jouw bedrijf.

Na goedkeuring van de eerste pagina gaan we de rest van de site afbouwen op basis van de feedback die we hebben gekregen.

Stap

5

2e feedback ronde

Nu de rest van de site is afgebouwd is het zaak om de puntjes op de i te gaan zetten. We vragen opnieuw om kritisch naar je nieuwe website te kijken en de laatste zaken aan te dragen voordat we de website live zetten. We gaan je laatste feedback verwerken en vragen je akkoord om de website te gaan verhuizen.

Stap

6

oplevering

Zodra we je verwachtingen hebben overtroffen en je website helemaal naar wens is; gaan we je website van de testomgeving verhuizen naar je eigen URL.

Als je website is verhuisd testen we de contactformulieren/andere koppelingen/plug-ins en kijken we hem nog helemaal na om eventuele kinderziektes eruit te halen en zeker te zijn dat alles werkt!

Spreekt dit stappenplan jou wel aan?

Een wordpress website laten maken in:

Staat jou plaats er niet tussen? Geen zorgen we werken door heel Nederland en zijn druk bezig om voor alle plaatsen een pagina aan te maken. Voor vragen kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier!

Hoger komen in Google?

Laat je gegevens achter en ontvang onze Whitepaper direct Gratis in je mailbox! 

Gratis SEO Check

Ontvang de gratis seo scan.

Vraag in 4 stappen uw gratis SEO check aan.