Ieder bedrijf wil met zijn website hoger in Google komen. En dat is meteen het lastige, iedereen wil het en daarom lukt het slechts een handvol bedrijven. Dit zijn de bedrijven die het nut van internet als verkoop- en marketingmedium inzien en bereid zijn hier vol op in te zetten. Bedenk dan ook goed wat de meerwaarde zou zijn wanneer jouw website hoger in Google zou komen en of je bereid bent hierin te investeren. Vind je dat moeilijk te bepalen? Vraag een gratis kennismaking aan bij Allinone-Media voor meer informatie over de mogelijkheden en vorm een eigen oordeel.

We leggen het je graag uit

Wat is er nodig om je website hoger in Google te laten scoren?

Om je website hoger in zoekmachines als Google te krijgen moet je website aan een aantal eisen voldoen. Kort gezegd dienen de techniek en de on- en off page content van je website op elkaar aan te sluiten. Je website moet geoptimaliseerd zijn voor het algoritme dat Google gebruikt om websites te waarderen. En daar ligt de uitdaging. Want niemand weet precies waar dit algoritme op let. We kunnen alleen zeggen dat bepaalde zaken belangrijk zijn maar er is geen kant-en-klare formule die je toe kunt passen om met je website hoger te scoren in Google. Waar dat op neerkomt? Iedere website is maatwerk.

Concrete invulling van je marketingcampagne

Ok, nu even concreet. Wat kun je doen om je website hoger in Google te krijgen? Allereerst kijken we naar je website. Is deze veilig? Ziet het design er netjes en verzorgd uit? Laden de pagina’s snel? En kunnen bezoekers eenvoudig vinden wat ze zoeken? Dit zijn technische aspecten die door een webdesigner onder handen worden genomen. Eenmaal goed ingericht dragen ze bij aan een prettigere klantervaring van je bezoekers.

Daarnaast is de content op je website belangrijk. Komt de informatie op je website overeen met waar je bezoekers naar op zoek zijn wanneer ze een bepaalde zoekterm ingeven in Google? Is je productinformatie volledig? En zijn je teksten, afbeeldingen en video’s origineel? Goede originele content is onmisbaar om je website hoger in Google te krijgen. SEO-, linkbuilding– en social media specialisten gaan voor je aan de slag om je content bij je doelgroep aan te laten sluiten.

Wil je meer weten over de concrete invulling van je marketingcampagne door Allinone Media? Neem vooral contact op en plan een gratis kennismaking in met één van onze consultants. 

Waarom je online marketing uitbesteden?

Wat zijn jouw groeiambities?

Wij werken volgens een vast stappenplan

Onze werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast stappenplan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Met dit stappenplan kunnen wij transparant werken en zorgen voor online meer succes!

Stap

1

Kennismaking

Wij komen vrijblijvend langs om kennis te maken met je bedrijf. Zo krijgen we een gevoel bij jouw organisatie, kunnen wij ons beter inleven en een goed advies geven.

Stap

2

Strategie bepalen

Zodra we weten welke visie en groeiambities je hebt kunnen we gaan kijken naar de mogelijkheden. We stemmen dit volledig af op jouw bedrijf en ambities.

Stap

3

Implementeren

Als de strategie akkoord is gaan we alles implementeren. Bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe teksten, schrijven van blogs of het adverteren op Social Media.

Stap

4

Monitoring

Zodra alles is geïmplementeerd houden we alles nou in de gaten, zodat we bij kunnen sturen waar nodig. Wij doen dit de gehele dienstverlening voor optimaal resultaat.