Wat is online marketing? Online marketing is heel breed; er zijn namelijk heel veel tools om online in te zetten. Je kan hierbij denken aan: SEO/SEA, Social Media, Email marketing, linkbuilding etc. Eigenlijk alles wat online je bedrijf promoot; kan je zien als online marketing.

Als je hiermee inzet dan doe je dat uiteraard met een doel. Er zijn verschillende varianten en redenen om online marketing te gebruiken.

Denk hierbij aan:

  • Meer nieuwe klanten
  • Branding
  • Re-marketing

We leggen het je graag uit

Wat is online marketing en hoe krijg je er meer nieuwe klanten mee?

Als je met je bedrijf wilt groeien; dan kan je niet meer om online marketing heen. Iedereen zit wel eens op Social Media en als je iets nodig hebt, gaan we allemaal wel eens zoeken in de zoekmachines zoals Google. Let er maar eens op hoe snel je de telefoon pakt, achter de laptop duikt en iets gaat opzoeken in de zoekmachines. En waarom gaan we iets opzoeken? Omdat je informatie wil op doen of omdat je iets nodig hebt; toch?

Kort gezegd: online zichtbaarheid zorgt voor nieuwe klanten

Dit is natuurlijk wel heel zwart wit. Om online marketing goed in te zetten is het essentieel om met een goed plan te komen en de juiste marketingmix in te zetten. Je kan hierbij heel goed gaan filteren: wie is je doelgroep, waar bevindt je doelgroep zich online en welke tools kan je nou het beste gebruiken om daar dan ook aanwezig te zijn. Het ene bedrijf werkt namelijk B2B, het andere B2C; het is dan ook verstandig om in beide gevallen andere online strategieën te gebruiken.

Dan zijn we er natuurlijk nog niet want je kan dan wel online aanwezig zijn waar jou klanten zich bevinden, maar hoe zit het met het verhaal van je bedrijf? Wie zijn jullie als bedrijf en waarom zou iemand voor jullie bedrijf moeten kiezen en niet voor de concurrent?

Een korte samenvatting: Wat is online marketing?

Wat is online marketing? Kort samengevat is dit hoe je jouw bedrijf online profileert. Heb je problemen met het online rendement van jouw bedrijf en krijg je weinig tot geen respons op je online activiteiten? Ga dan eens in gesprek met een van onze specialisten.

Waarom zoekmachine marketing uitbesteden?

Wat zijn jouw groeiambities?

Wij werken volgens een vast stappenplan

Onze werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast stappenplan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Met dit stappenplan kunnen wij transparant werken en zorgen voor online meer succes!

Stap

1

Kennismaking

Wij komen vrijblijvend langs om kennis te maken met je bedrijf. Zo krijgen we een gevoel bij jouw organisatie, kunnen wij ons beter inleven en een goed advies geven.

Stap

2

Strategie bepalen

Zodra we weten welke visie en groeiambities je hebt kunnen we gaan kijken naar de mogelijkheden. We stemmen dit volledig af op jouw bedrijf en ambities.

Stap

3

Implementeren

Als de strategie akkoord is gaan we alles implementeren. Bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe teksten, schrijven van blogs of het adverteren op Social Media.

Stap

4

Monitoring

Zodra alles is geïmplementeerd houden we alles nou in de gaten, zodat we bij kunnen sturen waar nodig. Wij doen dit de gehele dienstverlening voor optimaal resultaat.

Gratis SEO Check

Ontvang de gratis seo scan.

Vraag in 4 stappen uw gratis SEO check aan.

Hoger komen in Google?

Laat je gegevens achter en ontvang onze Whitepaper direct Gratis in je mailbox!