Wat is online marketing?

Wat is online marketing? Online marketing is heel breed; er zijn namelijk heel veel tools om online in te zetten. Je kan hierbij denken aan: SEO/SEA, Social Media, Email marketing, linkbuilding etc. Eigenlijk alles wat online je bedrijf promoot; kan je zien als online marketing.

Als je hiermee inzet dan doe je dat uiteraard met een doel. Er zijn verschillende varianten en redenen om online marketing te gebruiken.

Denk hierbij aan:

 • Meer nieuwe klanten
 • Branding
 • Re-marketing
wat is online marketing?

Gratis Scan van je online activiteiten?

  *We komen zo snel mogelijk in contact.

  Wij kijken graag welke kansen wij zien om online je rendement te verhogen.

  Het is belangrijk om voor iedere branche of markt anders om te gaan met online marketing. We hebben namelijk allemaal een andere doelgroep en ieder bedrijf werkt anders. Waarom Allinone Media inschakelen om je online rendement te verhogen?

  • Wij zorgen voor topposities in Google
  • Besparen je tijd en ontzorgen je
  • Één aanspreekpunt voor al je online marketing
  • Wij zorgen voor resultaat

  Hoe krijg je meer nieuwe klanten met online marketing?

  Als je met je bedrijf wilt groeien; dan kan je niet meer om online marketing heen. Iedereen zit wel eens op Social Media en als iemand iets nodig heeft, gaan we allemaal wel eens zoeken in de zoekmachines zoals Google. Let er maar eens op hoe snel men de telefoon pakt, achter de laptop duikt en iets gaat opzoeken in de zoekmachines. En waarom gaan we iets opzoeken? Omdat je informatie wil op doen of omdat je iets nodig hebt; toch?

  Wat zijn jouw groeiambities?

  Wij kijken graag naar de mogelijkheden

  Kort gezegd: online zichtbaarheid zorgt voor nieuwe klanten

  Dit is natuurlijk wel heel zwart wit. Om online marketing goed in te zetten is het essentieel om met een goed plan te komen en de juiste marketingmix in te zetten. Je kan hierbij heel goed gaan filteren: wie is je doelgroep, waar bevindt je doelgroep zich online en welke tools kan je nou het beste gebruiken om daar dan ook aanwezig te zijn. Het ene bedrijf werkt namelijk B2B, het andere B2C; het is dan ook verstandig om in beide gevallen andere online strategieën te gebruiken.

  Dan zijn we er natuurlijk nog niet want je kan dan wel online aanwezig zijn waar jou klanten zich bevinden, maar hoe zit het met het verhaal van je bedrijf? Wie zijn jullie als bedrijf en waarom zou iemand voor jullie bedrijf moeten kiezen en niet voor de concurrent?

  Een korte samenvatting: Wat is online marketing?

  Wat is online marketing? Kort samengevat is dit hoe je jouw bedrijf online profileert. Heb je problemen met het online rendement van jouw bedrijf en krijg je weinig tot geen respons op je online activiteiten? Ga dan eens in gesprek met een van onze specialisten.

  Onze werkwijze

  Ons online marketing bureau werkt volgens een vast stappenplan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Met dit stappenplan kunnen wij transparant werken en zorgen voor online meer succes!

  Kennismaking

  Wij komen vrijblijvend langs om  kennis te maken met je bedrijf. Zo krijgen we een gevoel bij jouw organisatie, kunnen wij ons beter inleven en een goed advies geven.

  Strategie bepalen

  Zodra we weten welke visie en groeiambities je hebt kunnen we gaan kijken naar de mogelijkheden. We stemmen dit volledig af op jouw bedrijf en ambities.

  Implementeren

  Als de strategie akkoord is gaan we alles implementeren. Bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe teksten, schrijven van blogs of het adverteren op Social Media.

  Monitoring

  Zodra alles is geïmplementeerd houden we alles nou in de gaten, zodat we bij kunnen sturen waar nodig. Wij doen dit de gehele dienstverlening voor optimaal resultaat.

  Wij gebruiken meerdere tools om de resultaten te meten

  Doordat wij gebruik maken van meerdere tools kunnen wij heel goed laten zien wat de resultaten zijn. Wij zijn een resultaat gedreven online marketing bureau en gaan voor goud. Je weet wat ze zeggen meten is weten en daardoor kan je het beste bijsturen waar nodig.

  Wij maken gebruik van:

  • Analytics
  • Google data studio
  • Google search console

  Hebben wij je interesse gewekt?

  Ons online marketing bureau gaat voor goud! Hoe zit dat bij jullie bedrijf?

  Klanten over Allinone Media

  • Het is met Allinone Media prettig communiceren.
   Voor ons bedrijf was het nodig een nieuwe website te laten maken.

   De website is vernieuwd en de communicatie was zeer prettig. Tijdens de bouw heb ik kunnen meekijken en werd er ‘waar nodig’ aanpassingen gedaan. Ook is de vindbaarheid onder de loop genomen en nu sta ik ‘in een zeer korte tijd’ met wrap bedrijf bovenaan in google.

   De eerste aanmeldingen via mijn site zijn binnen en ik zal Allinone Media dan ook zeker aanraden.

   Dennis Staaij
   Signwrap
  • Allinone Media is erg begaan met de klant en luistert echt naar de wensen.
   Ze hebben ons perfect geholpen met het vernieuwen van onze webshop.

   Zeker aan te raden

   Youri Hoppenbrouwers
   TOP CULTURE CLOTHING
  • Allinone Media is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij werken nu een korte tijd samen en ik zie de posities in Google Stijgen. Wij staan nu met alle zoektermen op de eerste pagina en met een paar zoektermen in de top 3. Wij hebben gekozen om klein te beginnen en zijn begonnen met een kleiner pakket . Nu wij weten dat het ook echt zorg voor een betere vindbaarheid en nu wij de eerste nieuwe klanten hebben ontvangen via de website; gaan wij meer investeren om nog betere resultaten te behalen.

   Kort samengevat: Allinone Media geeft een goed en eerlijk advies, de prijs kwaliteit verhouden is uitstekend, wij krijgen ieder kwartaal een overzicht van de resultaten en we hebben de eerste nieuwe klanten mogen ontvangen.
   Een aanrader dus!

   Murat
   Zoom Optiek

  Heb je vragen over onze dienstverlening?

  Neem gerust contact met ons op

  Wij kijken graag met je mee welke mogelijkheden we zien en welke kansen er zijn. Vervolgens leggen wij het ‘tijdens een gratis adviesgesprek’ zo uit dat je ook begrijpt wat we doen en wat er nodig is om meer rendement te halen uit je online kanalen.

  Wacht niet langer, neem contact met ons op en laat vandaag het begin zijn van jouw online succes!