SEO uitbesteden

Je hebt een mooie website, je begrijpt dat als je hoger in Google staat dat je een grotere kans hebt op het bereiken van nieuwe klanten en daarom heb je besloten dat je jouw SEO wilt uitbesteden aan een SEO Specialist.

Maar ga je dan een SEO Specialist in huisnemen of besteed je het uit aan een team van experts? Wij zijn Allinone Media en hebben de ervaren SEO specialisten in huis die jij nodig hebt!

Zoekmachine positionering

Wil je weten hoe goed je nu wordt gevonden en waar er nog kansen liggen? Vraag een gratis SEO Scan aan 

Wat verstaan wij onder SEO?

SEO is een strategie met als doel om met je website hoger in Google te komen. Dit doe je door ervoor te zorgen dat zoekmachines zoals Google kunnen lezen dat jouw website over een bepaald onderwerp gaat. Er komt veel bij kijken; het is al lang niet meer zo dat je een landingspagina kan schrijven met daarin 30 keer jouw zoekwoord en dat je dan wel gevonden gaat worden. Dit kan ook niet aangezien er iedere week ruim 4500 ondernemers bijkomen in Nederland (Bron: kamer van koophandel). Dat betekent dus ook veel meer online concurrentie en daarom moet je website aan veel meer andere aspecten voldoen voordat je bovenaan in Google komt. 

We sommen er een paar op:

Weten hoe je er momenteel voorstaat met je website? 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let's have a cup of coffee

Waarom SEO uitbesteden?

Iemand die in een zoekmachine zoals Google een zoekwoord intikt en zoekt; heeft vragen over, interesse in of is zich aan het oriënteren in de dienst of het product dat ze hebben ingetikt. Als jij met jouw bedrijf deze zoeker kan helpen; hoe interessant is het dan dat ze je direct kunnen vinden? ‘Juist’ heel interessant en nog een leuk feitje is dat ongeveer 35% van de bezoekers klikt op de eerste 3 resultaten en dat slechts 25% van de bezoekers de tweede pagina bereikt. Daarom is SEO voor bedrijven een interessante marketingtechniek, alleen geeft dat nog geen duidelijk antwoord op de vraag: waarom SEO uitbesteden?

 

Het is voor veel bedrijven interessant om SEO uit te besteden. Er komt namelijk veel bij kijken en veel ondernemers zetten online in op SEO. Iedereen weet dat het zorgt voor meer leads, verkopen en nieuwe klanten. De concurrentie stijgt met de dag en dat is dan ook een goede reden om dit aan een specialist over te laten. SEO uitbesteden doen bedrijven dan ook vaak omdat ze dan sneller resultaat zien en ze zelf tijd over houden om zich te richten op hun eigen business. Daarnaast heb je bij een online marketing bureau een heel team aan specialisten en ben je veel minder kwijt dan dat je hiervoor iemand aanneemt.  

SEO uitbesteden aan Allinone Media

Allinone Media is een online marketing bureau gevestigd in Bergen op Zoom. We zijn een jong, gedreven en ervaren team op het gebied van online marketing. Iedereen heeft bij ons zijn eigen taak/expertise waardoor de kwaliteit altijd optimaal is en zo zorgen wij voor een passende marketingmix voor ieder bedrijf! Wij hebben de SEO Specialisten/media adviseurs in huis die je kunnen voorzien van een gedegen plan en advies om online succesvol te worden! SEO uitbesteden aan Allinone Media begint met een kennismaking, vervolgens krijg je van ons een plan van aanpak en een onderbouwd advies. Als dat aansluit bij jullie wensen gaan we werken aan:

  • Kansenonderzoek/concurrentie analyse
  • Zoekwoorden onderzoek
  • Techniek website
  • Conversieoptimalisatie
  • SEO teksten schrijven
  • Linkbuilding
  • Meten van resultaat
  • Bijsturen waar nodig
  • Gebruik van SEO Meettools

 

In onze SEO cursus vertellen wij over de 10.000 uur die je nodig hebt om je te ontwikkelen tot een expert volgens Malcolm Gladwell’s boek ‘Outlers: The Story of Succes’. Nou dat zit bij ons wel goed! Wij hebben ruim 5 jaar ervaring op het gebied van SEO en hebben gezorgd voor duizenden topposities in Google. Dus die 10.000 uur hebben wij er dubbel en dwars op zitten. Meet the experts en maak kennis met ons team

Wij werken volgens een vast stappenplan

Onze werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast stappenplan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Met dit stappenplan kunnen wij transparant werken en zorgen voor online meer succes!

Stap

1

Kennismaking

Wij komen vrijblijvend langs om kennis te maken met je bedrijf. Zo krijgen we een gevoel bij jouw organisatie, kunnen wij ons beter inleven en een goed advies geven.

Stap

2

Strategie bepalen

Zodra we weten welke visie en groeiambities je hebt kunnen we gaan kijken naar de mogelijkheden. We stemmen dit volledig af op jouw bedrijf en ambities.

Stap

3

Implementeren

Als de strategie akkoord is gaan we alles implementeren. Bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe teksten, schrijven van blogs of het adverteren op Social Media.

Stap

4

Monitoring

Zodra alles is geïmplementeerd houden we alles nou in de gaten, zodat we bij kunnen sturen waar nodig. Wij doen dit de gehele dienstverlening voor optimaal resultaat.

Naast SEO uitbesteden ook andere kanalen inzetten voor online groei?

SEO is een langere termijn strategie en heeft tijd nodig. Het voordeel wel is dat SEO geen plafond kent en dat je steeds meer groeit waardoor je er steeds meer rendement uithaalt. Als je elk jaar hetzelfde of meer budget inzet voor het positioneren van je website in Google, dan zal je merken dat je ook maandelijks blijft groeien in het aantal bezoekers op je website, het aantal aanvragen en daaruit volgend het aantal nieuwe klanten.

Het is de kunst om een goed gebalanceerde strategie uit te denken waarbij je zowel op de korte als langere termijn je klanten kan bereiken. Dat houdt het leuk voor jezelf en de partij waarmee je samen werkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het adverteren in Google ‘ook wel Google Ads genoemd’ en Social Media marketing. Zo realiseer je direct groei uit je online kanalen en een bijkomend voordeel is dat het je SEO ook versterkt. Wil jij je Google Ads of je Social media beheer uitbesteden? Ook dan zit je bij Allinone Media goed. Wij zijn een full service online marketing bureau en hebben de specialisten in huis om van jouw online kanalen een succes te maken!  

Gratis SEO Check

Ontvang de gratis seo scan.

Vraag in 4 stappen uw gratis SEO check aan.

Hoger komen in Google?

Laat je gegevens achter en ontvang onze Whitepaper direct Gratis in je mailbox!