Nederland kent vele ondernemers. Dagelijks melden zich zo’n 100 nieuwe ondernemers per dag zich aan bij de Kamer van Koophandel. Iedere ondernemer laat met trots het aanbod wat ze hebben zien via een eigen website. Maar hoe worden al deze website gevonden in het wereldwijde web? Precies, via zoekmachines zoals Google. De zoekende klant hoeft alleen maar een paar zoekwoorden in te typen en de zoekmachine scant alle websites wereldwijd en toont de relevante resultaten. Maar hoe komt jouw website nu op die eerste pagina terecht en hoe komt jouw website zelfs in de top 5 terecht? In vaktermen heet het hoger komen in google met jouw website  Search Engine Optimization, in het Nederlands aangeduid als zoekmachine optimalisatie.

Dit gaan wij je vertellen in de SEO cursus! We doorlopen 8 concrete stappen zodat je met deze 8 stappen jouw SEO naar een hoog niveau kan tillen!

Voor wie is de SEO cursus?

De SEO training is bedoelt voor de ondernemer met ambitie voor groei, continuïteit en voor de ondernemer die meer uit zijn/haar website wilt halen. Met onze SEO training krijg je inzicht en effectieve handvaten waardoor je van jouw website een marketing kanon maakt!

Dit wil je:

Je wilt meer opdrachten, aanvragen, inschrijvingen of telefoontjes. Kortom, je wilt meer rendement uit je website halen. Dit kan door onder andere zichtbaar te zijn bij jouw doelgroep. 

Je wilt bewust keuzes maken m.b.t. je website en je online positionering. Eerst leren dan investeren.

Met de opgedane kennis tijdens de SEO cursus en ons 8 stappen plan kan je gericht en effectief aan de slag met de vindbaarheid van je website. Doordat we voor de cursus jouw persoonlijke doelen vragen, kunnen wij voor de cursus per persoon de kansen en valkuilen in kaart brengen en de cursus per ondernemer laten aansluiten aan eenieder zijn persoonlijke wensen.

Wil je weten hoe goed je nu wordt gevonden en waar er nog kansen liggen? Vraag een gratis SEO Scan aan 

Direct een brochure in je mailbox?

Wil je eerst meer informatie ontvangen? Vraag dan hieronder onze informatie brochure aan over de SEO cursus!

website laten maken

TIJDELIJKE ACTIE!

De seo cursus kost nu slechts €750,- i.p.v. €1500,-

8 concrete stappen in de SEO cursus:

Waarom zoekmachines, welke zijn er en hoe werkt de indexering?

Welke tools zijn er, welke kan je gratis gebruiken, welke zijn betaald en waarom heb je SEO tools nodig om hoger in google te komen?

Waar zoekt mijn doelgroep op? Waar wil ik zelf zichtbaar zijn, welke zoektermen zijn haalbaar i.v.m. concurrentie en hoe werken landelijke versus lokale zoektermen?

Hoe belangrijk is kwalitatieve content, welke structuur moet ik gebruiken en hoe zorg ik ervoor dat mijn content aantrekkelijk is voor zoekmachines om te lezen.

Hoe richt je Google mijn bedrijf in, wat kan je hiermee bereiken en hoe kan dit voor vindbaarheid zorgen in Google?

Waarom zou je Social media inzetten, werkt dit voor jouw branche, heeft het effect op mijn Google positionering?

Wat is linkbuilding, op welke manieren kan je het inzetten en waarom is linkbuilding een essentieel onderdeel van SEO?

Waar let je op als je bezig bent met de vindbaarheid van je website, hoe kan je zien welke kansen er ontstaan en waar moet je op bijsturen?

Over ons

Aangenaam, ik ben Lesley Brand

Eigenaar van Allinone media

Ik heb mijn achtergrond in advisering, ondernemerschap en mijn passie: online marketing! In plaats van de gouden bergen krijg je bij mij een eerlijk advies, kijken we naar wat er mogelijk is en welke kansen er voor jou online liggen.

Mijn doel: zorgen voor een strategische en analytische blik op jouw online marketing, zodat we het beste resultaat kunnen behalen! Door middel van een integrale aanpak adviseer ik een passende en effectieve marketingmix die past bij jouw bedrijf.

Aangenaam, ik ben Eva Zelders

Eigenaar bij Allinone Media Coaching

Ik heb mijn achtergrond in marketing, communicatie, product en project management en psychologie! De afgelopen 10.000 uur ervaring heb ik gemaakt in internationale organisaties tot eenmanszaken.

Mijn doel: De kennis en ervaring snel en effectief bij ondernemers inzetten. Met een gericht plan onderbouwd door analytische gegevens samen resultaten behalen, Let’s go!

SEO training 2021 - Wat het je oplevert

Investeren zonder dat je er iets vanaf weet is dom. Jij kiest voor kennis! We besparen je de valkuilen, zinloze investeringen, dure fouten en uren frustratie en 10.000 uur lezen!

Met de opgedane kennis tijdens de training kun je zelf aan de slag met je website en zoekmachine positionering! Je hebt antwoorden op je vragen, je hebt concrete handvatten en met het 8 stappen model kun je er de komende tijd tegen aan!

Door deel te nemen aan de SEO cursus wordt je lid van de Allinone Media en Media Coaching familie en mocht je in de toekomst nog wat extra hulp nodig hebben; dan rekenen wij een gereduceerd tarief.

Wil je direct effectief aan de slag? Dan zorgen wij voor een persoonlijk advies en een passende SEO training bij jouw wensen!

TIJDELIJKE ACTIE!

De seo cursus kost nu slechts €750,- i.p.v. €1500,-

interesse in een SEO cursus? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gratis SEO Check

Ontvang de gratis seo scan.

Vraag in 4 stappen uw gratis SEO check aan.

Actie!
SEO Cursus

NU €750,-

Anders €1500,-

Hoger komen in Google?

Laat je gegevens achter en ontvang onze Whitepaper direct Gratis in je mailbox!