SEO Brabant

Ben jij als ondernemer vooral actief in de regio Brabant en wil je jouw online aanwezigheid en zichtbaarheid vergroten? Zet dan in op lokale SEO in Brabant. Met SEO wordt jouw website zoekmachinevriendelijk ingericht. Dat betekent dat je website wat inhoud, techniek en zichtbaarheid vanuit andere websites zo wordt aangepast dat deze door zoekmachines als Google makkelijk te beoordelen is. Hoe dat precies in zijn werk gaat? Allinone Media legt het je graag uit. 

Zoekmachine positionering

Wil je weten hoe goed je nu wordt gevonden en waar er nog kansen liggen? Vraag een gratis SEO Scan aan 

De voordelen van lokale SEO

Het eerste voordeel is dat mensen die in de buurt wonen en die op jouw website terecht komen via Google, eerder geneigd zijn om tot aankopen over te gaan. Oftewel, de conversie op deze trefwoorden is veel hoger.

Daarnaast is concurrentie een belangrijke voorwaarde voor het slagen van een SEO campagne. Neem een algemeen trefwoord zoals ‘fietsenwinkel’. Dan ben je niet alleen aan het concurreren met ondernemers uit de regio maar met bedrijven uit het hele land. En dan is het veel moeilijker om een goede positie te behalen. Als je niet op de eerste pagina van Google belandt, wat heeft het dan voor zin? Door in te zetten op lokale SEO in Brabant is de kans van slagen veel groter! 

Naast SEO kan je bij ons ook terecht voor een complete Marketingmix

Wil je weten hoe wij met SEO jouw website hoger in Google krijgen?

Hoe werkt lokale SEO in Brabant?

Je hebt een webshop, winkel of een ander bedrijf in Brabant en je weet dat een groot deel van je klanten uit de omgeving komt. Voordat mensen een product kopen doen ze eerst onderzoek op internet. En die wil je natuurlijk op jouw website hebben want dan is de kans het grootst dat ze jouw product of dienst afnemen.  

Lokale SEO begint met de juiste trefwoorden

Alles valt of staat met de juiste trefwoorden. Sta je namelijk bovenaan in Google, maar zoekt er niemand op het trefwoord; dan heb je ook minder zichtbaarheid. Je kan het dan vergelijken met een fysieke winkel aan het einde van een doodlopende straat. Die ziet ook niemand.

Wij werken met professionele marketingtools om achter de juiste trefwoorden te komen en zetten ons vervolgens vol in op deze trefwoorden. De eerste stap is dan om te zorgen voor gerichte content. Zo laat je aan Google weten dat jouw bedrijf in deze regio actief is in de branche waar er online op gezocht wordt.

Wil je meer weten over het inrichten van lokale SEO, specifiek voor jouw bedrijf? Laat ons weten waar je in Brabant zit dan komt onze adviseur graag een keer kennismaken! 

Wat is SEO

Wil je weten op welke zoektermen je nu al gevonden wordt en waar er nog kansen liggen? Vraag dan een gratis SEO scan aan!

Gratis SEO Check

Ontvang de gratis seo scan.

Vraag in 4 stappen uw gratis SEO check aan.

Hoger komen in Google?

Laat je gegevens achter en ontvang onze Whitepaper direct Gratis in je mailbox!