Marketingmix is een term die wordt gebruikt voor de verschillende marketingtechnieken die worden gebruikt om een marketingstrategie te implementeren. Een complete marketingmix bestaat uit zowel online als offline technieken die samen maximale exposure genereren voor je bedrijf. Allinone Media legt je graag uit hoe een goede marketingmix tot stand komt. 

We leggen het je graag uit

De vier P’s: de traditionele marketingmix

De originele marketingmix is een strategie gebaseerd op de vier P’s. Dit zijn:

  • Product. Hieronder vallen het product zelf, de verpakking en aanvullende waarden zoals service, garantie en de merknaam.
  • Prijs. De prijs waarvoor een product of dienst wordt aangeboden. Die prijs is onder andere afhankelijk van hoe en waar je deze aanbiedt. Een biertje kost bijvoorbeeld meer op het terras dan in de supermarkt.
  • Plaats. Waar de consument in contact komt met het product en welke distributiekanalen worden gebruikt.
  • Promotie. Alles dat er gedaan wordt om een product of dienst aan de man te brengen. Daaronder vallen sales activiteiten, reclames en public relations.

Door de jaren heen is dit model uitgebreid met verschillende andere onderdelen om tegemoet te komen aan tekortkomingen in het originele model of om in te spelen op veranderingen in de markt. Zo zijn ook zaken als de presentatie, waar het imago van je bedrijf onder valt of de branding van de verpakking (pak) waarin je producten aanbiedt. 

Hoe Allinone Media jouw marketingmix optimaliseert

Allinone Media specialiseert zich in de online marketingmix. Ieder jaar komen er meer bedrijven bij die zich online willen profileren. Het internet biedt kansen maar ook uitdagingen. Het is een concurrerend platform en opvallen vraagt om een goede marketingmix. Door verschillende specialisten in te zetten op het gebied van SEO, SEA, Linkbuilding, social media en webdesign kunnen we jouw doelstellingen omzetten in een praktisch plan van aanpak. 

Vraag vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek aan en ontdek de unieke marketingmix van Allinone Media. Je bepaalt zelf in hoeverre je gebruik maakt van onze dienstverlening en er kunnen altijd aanpassingen gemaakt worden tijden het traject. Spreken we je snel?

Waarom allinone media een marketingmix in laten zetten voor jouw bedrijf?

Marketingmix

Wat zijn jouw groeiambities?

Wij werken volgens een vast stappenplan

Onze werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast stappenplan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Met dit stappenplan kunnen wij transparant werken en zorgen voor online meer succes!

Stap

1

Kennismaking

Wij komen vrijblijvend langs om kennis te maken met je bedrijf. Zo krijgen we een gevoel bij jouw organisatie, kunnen wij ons beter inleven en een goed advies geven.

Stap

2

Strategie bepalen

Zodra we weten welke visie en groeiambities je hebt kunnen we gaan kijken naar de mogelijkheden. We stemmen dit volledig af op jouw bedrijf en ambities.

Stap

3

Implementeren

Als de strategie akkoord is gaan we alles implementeren. Bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe teksten, schrijven van blogs of het adverteren op Social Media.

Stap

4

Monitoring

Zodra alles is geïmplementeerd houden we alles nou in de gaten, zodat we bij kunnen sturen waar nodig. Wij doen dit de gehele dienstverlening voor optimaal resultaat.

Gratis SEO Check

Ontvang de gratis seo scan.

Vraag in 4 stappen uw gratis SEO check aan.

Hoger komen in Google?

Laat je gegevens achter en ontvang onze Whitepaper direct Gratis in je mailbox!