Allinone Media zorgt voor:

Een passende marketingmix

Een proactieve werkhouding

Altijd inzicht in de resultaten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Marketingmix

Marketingmix is een term die wordt gebruikt voor de verschillende marketingtechnieken die worden gebruikt om een marketingstrategie te implementeren. Een complete marketingmix bestaat uit zowel online als offline technieken die samen maximale exposure genereren voor je bedrijf. Allinone Media legt je graag uit hoe een goede marketingmix tot stand komt. 

Marketingmix

Gratis Scan van je online activiteiten?

  *We komen zo snel mogelijk in contact.

  Wij kijken graag welke kansen wij zien om online je rendement te verhogen.

  Het is belangrijk om voor iedere branche of markt anders om te gaan met online marketing. We hebben namelijk allemaal een andere doelgroep en ieder bedrijf werkt anders. Waarom Allinone Media inschakelen om je online rendement te verhogen?

  • Wij zorgen voor topposities in Google
  • Besparen je tijd en ontzorgen je
  • Één aanspreekpunt voor al je online marketing
  • Wij zorgen voor resultaat

  De vier P’s: de traditionele marketingmix

  De originele marketingmix is een strategie gebaseerd op de vier P’s. Dit zijn:

  • Product. Hieronder vallen het product zelf, de verpakking en aanvullende waarden zoals service, garantie en de merknaam.
  • Prijs. De prijs waarvoor een product of dienst wordt aangeboden. Die prijs is onder andere afhankelijk van hoe en waar je deze aanbiedt. Een biertje kost bijvoorbeeld meer op het terras dan in de supermarkt.
  • Plaats. Waar de consument in contact komt met het product en welke distributiekanalen worden gebruikt.
  • Promotie. Alles dat er gedaan wordt om een product of dienst aan de man te brengen. Daaronder vallen sales activiteiten, reclames en public relations.

  Door de jaren heen is dit model uitgebreid met verschillende andere onderdelen om tegemoet te komen aan tekortkomingen in het originele model of om in te spelen op veranderingen in de markt. Zo zijn ook zaken als de presentatie, waar het imago van je bedrijf onder valt of de branding van de verpakking (pak) waarin je producten aanbiedt. 

  Wat zijn jouw groeiambities?

  Wij kijken graag naar de mogelijkheden

  Hoe Allinone Media jouw marketingmix optimaliseert

  Allinone Media specialiseert zich in de online marketingmix. Ieder jaar komen er meer bedrijven bij die zich online willen profileren. Het internet biedt kansen maar ook uitdagingen. Het is een concurrerend platform en opvallen vraagt om een goede marketingmix. Door verschillende specialisten in te zetten op het gebied van SEO, SEA, Linkbuilding, social media en webdesign kunnen we jouw doelstellingen omzetten in een praktisch plan van aanpak. 

  Vraag vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek aan en ontdek de unieke marketingmix van Allinone Media. Je bepaalt zelf in hoeverre je gebruik maakt van onze dienstverlening en er kunnen altijd aanpassingen gemaakt worden tijden het traject. Spreken we je snel?

  Onze werkwijze

  Ons online marketing bureau werkt volgens een vast stappenplan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Met dit stappenplan kunnen wij transparant werken en zorgen voor online meer succes!

  Kennismaking

  Wij komen vrijblijvend langs om  kennis te maken met je bedrijf. Zo krijgen we een gevoel bij jouw organisatie, kunnen wij ons beter inleven en een goed advies geven.

  Strategie bepalen

  Zodra we weten welke visie en groeiambities je hebt kunnen we gaan kijken naar de mogelijkheden. We stemmen dit volledig af op jouw bedrijf en ambities.

  Implementeren

  Als de strategie akkoord is gaan we alles implementeren. Bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe teksten, schrijven van blogs of het adverteren op Social Media.

  Monitoring

  Zodra alles is geïmplementeerd houden we alles nou in de gaten, zodat we bij kunnen sturen waar nodig. Wij doen dit de gehele dienstverlening voor optimaal resultaat.

  Wij gebruiken meerdere tools om de resultaten te meten

  Doordat wij gebruik maken van meerdere tools kunnen wij heel goed laten zien wat de resultaten zijn. Wij zijn een resultaat gedreven online marketing bureau en gaan voor goud. Je weet wat ze zeggen meten is weten en daardoor kan je het beste bijsturen waar nodig.

  Wij maken gebruik van:

  • Analytics
  • Google data studio
  • Google search console

  Hebben wij je interesse gewekt?

  Ons online marketing bureau gaat voor goud! Hoe zit dat bij jullie bedrijf?

  Klanten over Allinone Media

  • Het is met Allinone Media prettig communiceren.
   Voor ons bedrijf was het nodig een nieuwe website te laten maken.

   De website is vernieuwd en de communicatie was zeer prettig. Tijdens de bouw heb ik kunnen meekijken en werd er ‘waar nodig’ aanpassingen gedaan. Ook is de vindbaarheid onder de loop genomen en nu sta ik ‘in een zeer korte tijd’ met wrap bedrijf bovenaan in google.

   De eerste aanmeldingen via mijn site zijn binnen en ik zal Allinone Media dan ook zeker aanraden.

   Dennis Staaij
   Signwrap
  • Allinone Media is erg begaan met de klant en luistert echt naar de wensen.
   Ze hebben ons perfect geholpen met het vernieuwen van onze webshop.

   Zeker aan te raden

   Youri Hoppenbrouwers
   TOP CULTURE CLOTHING
  • Allinone Media is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij werken nu een korte tijd samen en ik zie de posities in Google Stijgen. Wij staan nu met alle zoektermen op de eerste pagina en met een paar zoektermen in de top 3. Wij hebben gekozen om klein te beginnen en zijn begonnen met een kleiner pakket . Nu wij weten dat het ook echt zorg voor een betere vindbaarheid en nu wij de eerste nieuwe klanten hebben ontvangen via de website; gaan wij meer investeren om nog betere resultaten te behalen.

   Kort samengevat: Allinone Media geeft een goed en eerlijk advies, de prijs kwaliteit verhouden is uitstekend, wij krijgen ieder kwartaal een overzicht van de resultaten en we hebben de eerste nieuwe klanten mogen ontvangen.
   Een aanrader dus!

   Murat
   Zoom Optiek

  Heb je vragen over onze dienstverlening?

  Neem gerust contact met ons op

  Wij kijken graag met je mee welke mogelijkheden we zien en welke kansen er zijn. Vervolgens leggen wij het ‘tijdens een gratis adviesgesprek’ zo uit dat je ook begrijpt wat we doen en wat er nodig is om meer rendement te halen uit je online kanalen.

  Wacht niet langer, neem contact met ons op en laat vandaag het begin zijn van jouw online succes!