Vraag hier je offerte aan

Zonder opstartkosten starten? Laat ons je Google Ads beheren voor minimaal 6 maanden en betaal geen opstartkosten

GOOGLE ADS UITBESTEDEN AAN ALLINONE MEDIA?

Wil jij het meeste uit je Google-advertenties halen? Schakel ons dan in als jouw Google Ads specialist! Wij zijn een klein maar zeer betrokken full service online marketing bureau en kunnen je daarom niet alleen met Google Ads adviseren, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan Social media Marketing en SEO. Door een juiste marketingmix in te zetten behaal jij het beste resultaat online!

Benieuwd hoe jij een online succesverhaal wordt? Bel/mail ons, stuur een Whatsapp bericht, stuur een postduif of vul een contactformulier in en wij vertellen je alles over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Onze Google Ads partners

GOOGLE ADS UITBESTEDEN AAN ALLINONE MEDIA?

Wil jij het meeste uit je Google-advertenties halen? Schakel ons dan in als jouw Google Ads specialist! Wij zijn een klein maar zeer betrokken full service online marketing bureau en kunnen je daarom niet alleen met Google Ads adviseren, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan Social media Marketing en SEO. Door een juiste marketingmix in te zetten behaal jij het beste resultaat online!

Benieuwd hoe jij een online succesverhaal wordt? Bel/mail ons, stuur een postduif of vul een contactformulier in en wij vertellen je alles over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Google Ads beheer

Google Ads budget t/m € 1500,- pm
350,-
PM*
 • Advertentie budget t/m € 1500,-
 • Kansen onderzoek
 • Voorstel en bespreking
 • Inregelen Google meetinstrumenten
 • Monitoren en bijsturen
 • Kwartaal rapportages
Popular

Google Ads beheer

Google Ads budget vanaf € 1500,- pm
Prijs op aanvraag
 • Advertentie budget vanaf € 1500,-
 • Kansen onderzoek
 • Voorstel en bespreking
 • Inregelen Google meetinstrumenten
 • Monitoren en bijsturen
 • Maandelijkse rapportages

*  De bovenstaande prijzen zijn exclusief btw en éénmalig € 500,- opstartkosten

Groeien met je bedrijf door een ijzersterke Google Ads (Adwords) Campagne

Adverteren op Google dat kan iedereen, maar keiharde resultaten behalen is niet voor iedereen weggelegd! Waarom wij meer rendement halen uit je Google ads campagne? Dat doen we door te sturen op jouw doelen, verder te kijken dan alleen je Google ads campagne, de kwaliteit van je campagnes continu te verbeteren, waardoor je minder betaald per klik, meer bezoekers kan ontvangen en we alleen kijken naar de cijfers die ertoe doen!

Zonder opstartkosten starten?

Gratis opstarten ter waarde van €500,-

Zonder opstartkosten starten? Laat ons je Google Ads beheren voor minimaal 6 maanden en betaal geen opstartkosten

Voordelen Google Ads uitbesteden

Google Ads uitbesteden is een uitstekende keuze voor bedrijfseigenaren die krap in de tijd zitten en er zeker van willen zijn dat de advertenties geld opleveren. Je kunt tijd besparen, geld besparen, je eigen focussen op je bedrijf en je krijg duidelijke rapportages.

Bespaar tijd

Het opzetten en optimaliseren van een Google Ads campagne kost veel tijd en is iets wat niet stil staat. Er zijn continu ontwikkelingen die je resultaten kunnen verbeteren en de markt staat ook zeker niet stil. Als je jouw campagnes dus uitbesteed kan je hiermee veel tijd besparen!

Bespaar geld

Wanneer u Google Ads uitbesteedt aan een Google Ads specialist zal je geld besparen. Onze Google Ads specialisten zijn elke dag bezig met het optimaliseren van campagnes en hebben de ervaring om het beste resultaat te behalen. Wat we vaak zien is dat een klant eerst zelf aan de slag is gegaan met Google Ads, alleen door te weinig ervaring veel heeft betaald met weinig tot geen resultaat. Vaak zien we dat de conversies niet juist zijn ingesteld en zijn er veel zoekwoorden die veel geld kosten, alleen niks opleveren.

Focus je op jouw bedrijf

Als je ervoor kiest om je Google Ads uit te besteden kan je de focus houden op je eigen bedrijf. Je kan je volledig concerteren op je bestaande klanten en de nieuwe klanten. Je hoeft je eigen niet druk te maken over welke zoekwoorden converteren, welke locaties het beste presteren of welke doelgroep het vaakste contact opneemt.

Duidelijke rapportages

Wanneer je Google Ads uitbesteedt betekend dat niet dat je niet betrokken wilt zijn bij de campagne. Tuurlijk wil je weten wat de campagnes je opleveren. Mogen wij voor je aan de slag dan maken we ieder kwartaal een duidelijk overzicht van de resultaten en bespreken we het plan van aanpak voor het aankomende kwartaal. We maken dus niet alleen maar een mooi rapportje op, maar komen deze ook bespreken en zullen de vragen beantwoorden die er ontstaan. Zo weet je wat het je oplevert en kunnen we de beste resultaten behalen!

Welke stappen we zetten naar een succesvolle Google Ads campagne?

Voordat we beginnen met je online succes willen we eerst meer weten over jouw organisatie. Het is namelijk wel de bedoeling met het uitbesteden van je Google Ads ‘aan een Google Ads bureau’ dat het je geld oplevert en geen geld kost. Door de juiste doelen te bepalen en de juiste verbeteringen door te voeren in jouw website; kunnen we alles goed meetbaar maken. Doordat we alles meetbaar kunnen maken; kunnen we ook laten zien dat we geld opleveren en geen geld kosten. En daarnaast ook door kunnen pakken met de succesvolle advertenties.

Stap

1

Kennismaking

Bij Allinone Media vinden we resultaat het allerbelangrijkste. Op de tweede plaats volgt een leuke samenwerking en een langere termijn relatie. Daarom maken we graag eerst kennis, zodat we niet alleen de kansen en mogelijkheden kunnen doorlopen, maar ook kunnen kijken of we een match zijn!

Tijdens dit gesprek bekijken we onder andere de doelen, jullie doelgroep en kunnen we alvast eens kijken naar de verbeter mogelijkheden van jullie Google Ads account ‘indien deze er is’. We hebben dan wel ‘voor de afspraak’ toegang nodig in jullie Google Ads account. De kennismaking met onze Google Ads expert kan telefonisch, via een videogesprek of we komen gezllig bij jullie langs.

Stap

2

Voorbereiding

In het eerste gesprek zal er al veel duidelijk worden waardoor we de aanpassingen kunnen gaan realiseren die nodig zijn voor een goede campagne. Onze Google Ads expert zal aangeven wat er precies nodig is en schakelt ‘indien nodig’ met de websitebouwer.

Nadat we de doelen hebben bepaald, je website hebben aangepast ‘waar dit nodig was’ en de meetinstrumenten goed staan ingesteld; maken wij een voorstel. We maken het voorstel op basis van de 4 leidmotieven. Zo kunnen we meten waardoor mensen getriggerd worden om een aankoop te doen of een contactformulier in te vullen. 

Stap

3

Implementeren

Zodra we akkoord hebben op het voorstel gaan we het Google Ads account inregelen en sturen we regelmatig bij. 

Stap

4

Rapporteren en bijsturen

Je krijgt bij ons ieder kwartaal een heldere rapportage van de resultaten. Deze rapportages worden uitgebreid met je doorgenomen, zodat we kunnen gaan sturen naar meer conversie. Daarnaast gaan we op een aantal zaken bijsturen waarbij we meer inzicht vanuit jou nodig hebben. Jij kent je bedrijf immers het beste!

Veel gestelde vragen:

Google Ads is een geweldige manier om meer verkeer naar je website te krijgen. Je kunt er de juiste mensen mee bereiken, wat je kan helpen meer klanten binnen te halen en meer geld te verdienen. Daarnaast geeft Google Ads je goed inzicht in de resultaten. Je kan Google Ads op veel verschillende manieren gebruiken. Het grootste voordeel is dat je direct resultaat ziet waardoor je gelijk meer uit je website kan halen. Naasts direct resultaat kan je ook met Google Ads je nieuwe producten testen en kijken of dit aanslaat.

Met SEO (Search Engine Optimalisation) optimaliseer je een website zodat deze hoger in Google komt zonder te adverteren (te betalen). Je optimaliseert een website op basis van techniek, autoriteit en ‘een hele belangrijke pijler’ content. SEO duurt vaak langer omdat google eerst moet zien, doormiddel van het algoritme, dat je website te maken heeft met het onderwerp waarop wordt gezocht. SEA (Search Engine Advertising) is een tool waardoor je direct zichtbaar bent. Je adverteert namelijk met je website en betaald per bezoeker. Zet je het aan dan sta je er direct en is je budget op dan ben je weer weg.

Hoger komen in Google?

Laat je gegevens achter en ontvang onze Whitepaper direct Gratis in je mailbox! 

Gratis SEO Check

Ontvang de gratis seo scan.

Vraag in 4 stappen uw gratis SEO check aan.