Customer journey

Wanneer je het over marketing hebt, heb je het over de ‘customer journey’. Het is een term die vaak voorbij komt maar die voor veel mensen niet zoveel betekent. En dat terwijl de customer journey van groot belang is voor de waardering, en daarmee de omzet, van je bedrijf. Allinone Media legt je kort uit hoe een goede customer journey je helpt om je onderneming beter op de kaart te zetten en wat wij voor je kunnen betekenen om dit te realiseren.

Customer journey

Gratis Scan van je online activiteiten?

  *We komen zo snel mogelijk in contact.

  Wij kijken graag welke kansen wij zien om online je rendement te verhogen.

  Het is belangrijk om voor iedere branche of markt anders om te gaan met online marketing. We hebben namelijk allemaal een andere doelgroep en ieder bedrijf werkt anders. Het is daarom zeer belangrijk om goed te kijken naar de weg die je klant bewandeld ‘de customer journey‘. Waarom Allinone Media inschakelen om je online rendement te verhogen?

  • Wij zorgen voor topposities in Google
  • Besparen je tijd en ontzorgen je
  • Één aanspreekpunt voor al je online marketing
  • Wij zorgen voor resultaat

  Wat is customer journey en waarom is het belangrijk?

  Een customer journey omvat het gehele traject dat klanten doorlopen, van de kennismaking met je bedrijf tot levering en nazorg. Daaronder vallen zowel directe contacten als indirect contact. Direct contact vind plaats in de vorm van afspraken, marketingtechnieken en telefonisch contact. Bij indirect contact kun je denken aan beoordelingen en reviews van anderen via social media en in zoekmachines. 

  Wat is hier nu eigenlijk het nut van? Met het verbeteren van de verschillende onderdelen van de customer journey verbeter je de ervaring van je klanten met jouw merk. Daarmee onderscheid je jezelf van de concurrentie binnen de markt. En wist je dat maar liefst 86% van de mensen bereid is om meer te betalen wanneer zij een topervaring hebben die aan hun verwachtingen voldoet, of sterker nog, overtreft? Reden genoeg dus om de opties voor het verbeteren van je customer journey eens te verkennen.

  Wat zijn jouw groeiambities?

  Wij kijken graag naar de mogelijkheden

  Ontdek de mogelijkheden bij Allinone Media tijdens een gratis kennismaking

  Het verbeteren van de customer journey is een proces dat tijd vraagt en vooral een goede planning nodig heeft. Tijdens een eerste, gratis kennismaking nemen we je website onder de loep en kijken we naar verbeterpunten met onze ‘consumentenbril’. Oftewel, hoe kijkt je klant momenteel naar je bedrijf en wat vinden je klanten van je dienstverlening? Zo maken we een nulmeting die geldt als het startpunt voor het daaropvolgende marketingtraject. Bij het opstellen van een plan van aanpak zijn jouw mening en je doelstellingen de belangrijkste leidraad. We willen je dan ook graag uitnodigen om contact op te nemen voor aan gratis kennismaking. Geen zorgen, wij komen gaar naar jou toe.

  Onze werkwijze

  Ons online marketing bureau werkt volgens een vast stappenplan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Met dit stappenplan kunnen wij transparant werken en zorgen voor online meer succes!

  Kennismaking

  Wij komen vrijblijvend langs om  kennis te maken met je bedrijf. Zo krijgen we een gevoel bij jouw organisatie, kunnen wij ons beter inleven en een goed advies geven.

  Strategie bepalen

  Zodra we weten welke visie en groeiambities je hebt kunnen we gaan kijken naar de mogelijkheden. We stemmen dit volledig af op jouw bedrijf en ambities.

  Implementeren

  Als de strategie akkoord is gaan we alles implementeren. Bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe teksten, schrijven van blogs of het adverteren op Social Media.

  Monitoring

  Zodra alles is geïmplementeerd houden we alles nou in de gaten, zodat we bij kunnen sturen waar nodig. Wij doen dit de gehele dienstverlening voor optimaal resultaat.

  Wij gebruiken meerdere tools om de resultaten te meten

  Doordat wij gebruik maken van meerdere tools kunnen wij heel goed laten zien wat de resultaten zijn. Wij zijn een resultaat gedreven online marketing bureau en gaan voor goud. Je weet wat ze zeggen meten is weten en daardoor kan je het beste bijsturen waar nodig.

  Wij maken gebruik van:

  • Analytics
  • Google data studio
  • Google search console

  Hebben wij je interesse gewekt?

  Ons online marketing bureau gaat voor goud! Hoe zit dat bij jullie bedrijf?

  Klanten over Allinone Media

  • Het is met Allinone Media prettig communiceren.
   Voor ons bedrijf was het nodig een nieuwe website te laten maken.

   De website is vernieuwd en de communicatie was zeer prettig. Tijdens de bouw heb ik kunnen meekijken en werd er ‘waar nodig’ aanpassingen gedaan. Ook is de vindbaarheid onder de loop genomen en nu sta ik ‘in een zeer korte tijd’ met wrap bedrijf bovenaan in google.

   De eerste aanmeldingen via mijn site zijn binnen en ik zal Allinone Media dan ook zeker aanraden.

   Dennis Staaij
   Signwrap
  • Allinone Media is erg begaan met de klant en luistert echt naar de wensen.
   Ze hebben ons perfect geholpen met het vernieuwen van onze webshop.

   Zeker aan te raden

   Youri Hoppenbrouwers
   TOP CULTURE CLOTHING
  • Allinone Media is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij werken nu een korte tijd samen en ik zie de posities in Google Stijgen. Wij staan nu met alle zoektermen op de eerste pagina en met een paar zoektermen in de top 3. Wij hebben gekozen om klein te beginnen en zijn begonnen met een kleiner pakket . Nu wij weten dat het ook echt zorg voor een betere vindbaarheid en nu wij de eerste nieuwe klanten hebben ontvangen via de website; gaan wij meer investeren om nog betere resultaten te behalen.

   Kort samengevat: Allinone Media geeft een goed en eerlijk advies, de prijs kwaliteit verhouden is uitstekend, wij krijgen ieder kwartaal een overzicht van de resultaten en we hebben de eerste nieuwe klanten mogen ontvangen.
   Een aanrader dus!

   Murat
   Zoom Optiek

  Heb je vragen over onze dienstverlening?

  Neem gerust contact met ons op

  Wij kijken graag met je mee welke mogelijkheden we zien en welke kansen er zijn. Vervolgens leggen wij het ‘tijdens een gratis adviesgesprek’ zo uit dat je ook begrijpt wat we doen en wat er nodig is om meer rendement te halen uit je online kanalen.

  Wacht niet langer, neem contact met ons op en laat vandaag het begin zijn van jouw online succes!