Wat kun je van Allinone Media verwachten?

Je wilt met je bedrijf hoger in Google komen omdat je ondertussen wel weet dat als je bovenaan in Google staat ‘op relevante zoektermen’ het je leads en klanten kan opleveren.

Allinone Media kan je op verschillende manieren helpen om bovenaan in Google te komen. Maar wat zijn dan de kosten om bovenaan in Google te staan? Lees verder en we vertellen welke verschillende manieren we kunnen inzetten en welke zaken invloed hebben op de kosten om hoger in Google te komen! 

We leggen het je graag uit

Bovenaan in Google kosten met SEO

Wat is SEO? SEO is het optimaliseren van je website, zodat de robots van Google kunnen lezen dat jouw website met het zoekwoord/onderwerp ‘dat wordt gebruikt door een zoeker’ te maken heeft. Doordat Google leest dat jouw website informatie geeft over het zoekwoord/onderwerp wordt je website hoger in Google geplaatst. Echter komen er steeds meer bedrijven bij en wil iedereen bovenaan in Google staan. Dit betekent meer concurrentie en daardoor is het ook lastiger om met je website bovenaan in Google te komen. Dat neemt niet weg dat SEO op de langere termijn de goedkoopste oplossing is. Je bouwt namelijk aan een steeds betere vindbaarheid en de autoriteit die je opbouwt is niet zomaar weg.

De kosten om bovenaan in Google te komen met SEO is heel afhankelijk van een aantal punten, maar over het algemeen liggen de kosten tussen de € 250,- en de €1700,-per maand.

De punten die meewegen in de kosten:

  • Welk Online marketing bureau huur je in?
  • ‘Als je zelf je vindbaarheid wil gaan verzorgen’ hoeveel SEO cursussen heb je nodig en hoeveel ondersteuning heb je daarna nog nodig?
  • Hoeveel concurrentie zit er in je branche en werkgebied
  • Hoeveel autoriteit heeft je bedrijf online op dit moment 

Wil je eens sparren over wat het beste bij jou past? Wij maken graag een uitgebreide analyse en kunnen je kennis/kundigheid testen om er zo achter te komen wat het beste bij je past en wat het gaat kosten om bovenaan in Google te komen met SEO.

Vraag een offerte aan of plan een gratis advies gesprek in.

Bovenaan in Google kosten met SEA

Naast dat je jouw website kan optimaliseren; kan je ook adverteren om bovenaan in Google te komen. Dit doe je met Google Ads. Je betaalt dan per bezoeker ‘cost per click (CPC)’ en dit is heel verschillend per zoekwoord. Bij zoekwoorden die wat minder populair zijn liggen de kosten tussen de € 0,20 en € 1,50, maar bij zoekwoorden die wel populair zijn kan het oplopen tot wel € 16,- per klik.  Het voordeel van adverteren is wel dat je met  direct gevonden wordt.

Als je jouw online marketing wilt gaan uitbesteden dan zal er ongetwijfeld gesproken worden over een marketingmix.

Wat dit te maken heeft met de kosten om bovenaan in Google te komen? SEO en SEA versterkt elkaar. Heb je namelijk kwalitatieve content op je website en zet je SEA in om gevonden te worden? Dan leest Google dat de pagina te maken heeft met het zoekwoord, jouw website de informatie bevat waar de zoeker naar op zoek is en je voldoet aan de kwaliteitseisen. Doordat je voldoet aan de kwaliteitseisen ga je  minder betalen per klik en kan je dus meer bezoekers genereren met een grotere kans op nieuwe klanten. Als je meer bezoekers op je website ontvangt door te adverteren; word je belangrijker in de ogen van Google, gaat je autoriteit omhoog en zal je stijgen in de organische zoekresultaten (SEO). Alles wat je online doet heeft dus effect op je resultaten in Google.

Wij werken volgens een vast stappenplan

Onze werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast stappenplan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Met dit stappenplan kunnen wij transparant werken en zorgen voor online meer succes!

Stap

1

Kennismaking

Wij komen vrijblijvend langs om kennis te maken met je bedrijf. Zo krijgen we een gevoel bij jouw organisatie, kunnen wij ons beter inleven en een goed advies geven.

Stap

2

Strategie bepalen

Zodra we weten welke visie en groeiambities je hebt kunnen we gaan kijken naar de mogelijkheden. We stemmen dit volledig af op jouw bedrijf en ambities.

Stap

3

Implementeren

Als de strategie akkoord is gaan we alles implementeren. Bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe teksten, schrijven van blogs of het adverteren op Social Media.

Stap

4

Monitoring

Zodra alles is geïmplementeerd houden we alles nou in de gaten, zodat we bij kunnen sturen waar nodig. Wij doen dit de gehele dienstverlening voor optimaal resultaat.

Hoe kan je de kosten bepalen om bovenaan in Google staan?

Zoals je dus wel kan opmaken uit hetgeen hierboven staat; is er geen standaard kosten plaatje om bovenaan in Google te komen. Wel nodigen we je uit om contact met ons op te nemen, zodat we doormiddel van een uitgebreide SEO website scan een prijs kunnen geven. Deze scan maken we op basis van jullie wensen en de kansen die wij online zien. Bovenaan in Google met SEO en/of Google Ads? Neem contant met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden!

Gratis SEO Check

Ontvang de gratis seo scan.

Vraag in 4 stappen uw gratis SEO check aan.

Hoger komen in Google?

Laat je gegevens achter en ontvang onze Whitepaper direct Gratis in je mailbox!